توقع داشتم و دارم که خالصانه در شهر خودم حرمت یک هنرمند حقیر را نشکنند اما شکستند ! در شهرستان اردکان چنان به بنده حقیر لطف و مرحمت دارند و حرمت نگه می دارند که حاضرم با پای پیاده به آن شهرستان بروم و خدمت شایسته و بایسته در حد توان به هنرمندانی که حرمت نگه میدارند ، کنم . 5 سال دیگر در خدمت هنرمندان هستم اما از هنرمندان شهر خود بسیار گله مندم گرچه خالص ترین بی حرمتی را به من کرده اند اما شاید وقتی دیگر و باز هم این نیز بگذرد....
ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
ای کاش مسئولیت ها در این شهرستان ثباتی داشت و امنیت شغلی وجود داشت . باز هم به هنر خود افتخار می کنم .
نقد و بررسی اثر استاد غلامرضا کارگر در پژوهشگاه هنر و ارتباطات
در این نشست که با استقبال مسئولین پژوهشگاه و تعدادی از پژوهشگران مواجه شده بود، دکتر سید مصطفی مختاباد(رییس مرکز رشد هنر و علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس) این کتاب را جزء کتابهای نادر در حوزه شبیهخوانی معرفی کرد و انتشار چنین آثاری را بسیار لازم و مفید شمرد.همچنین غلامرضا کارگر شوروکی، مولف کتاب شبیههای شاد، نیز با پخش فیلمی درباره کتاب خود با عنوان «شبیه شاد باغبان» به بیان نکاتی در این باره پرداخت و از بیتوجهی مسئولین استان یزد و شهرستان میبد به این اثر گلایه نمود.
کتاب «شبیههای شاد؛ درآمدی بر تعزیه و تعزیههای طنز مذهبی» 29 اردیبهشت 95، ساعت 14:30 با حضور غلامرضا کارگر شورکی، نویسنده کتاب، و دکتر سیدمصطفی مختاباد در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی میشود.
در این نشست، نویسنده کتاب شبیه های شاد؛ درآمدی بر تعزیه و تعزیه های طنز مذهبی، نخست به ارائه تعریف، تاریخچه و سیر تکامل و تحول شبیه های شاد در ایران می پردازد و سپس ضمن اشاره به جایگاه طنز در ادبیات تعزیه به دیدگاههای صاحب نظران درباره تعزیه شادی آور خواهد پرداخت.
در ادامه، دکتر سیدمصطفی مختاباد، رییس مرکز رشد هنر و علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس، به نقد و بررسی این کتاب خواهد پرداخت.
در این نشست، همچنین بخشهایی از فیلم شبیه شاد باغبان، نمایش داده خواهد شد.
نقد و بررسی اثر نویسنده میبدی در پژوهشگاه هنر و ارتباطات +تصاویر
یکشنبه, خرداد ۲, ۱۳۹۵, ۸:۴۳
102 بازدید
کتاب «شبیههای شاد» با حضور اساتید کشوری و نویسنده میبدی آن در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی شد.
به گزارش “میبدما”، در این نشست که با استقبال مسئولین پژوهشگاه و تعدادی از پژوهشگران مواجه شده بود، دکتر سید مصطفی مختاباد(رییس مرکز رشد هنر و علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس) این کتاب را جزء کتابهای نادر در حوزه شبیهخوانی معرفی کرد و انتشار چنین آثاری را بسیار لازم و مفید شمرد.
همچنین غلامرضا کارگر شورکی، مولف کتاب شبیههای شاد، نیز با پخش فیلمی درباره کتاب خود با عنوان «شبیه شاد باغبان» به بیان نکاتی در این باره پرداخت و از بیتوجهی مسئولین استان یزد و شهرستان میبد به این اثر گلایه نمود.